Grote Clubactie 2017

Beste turnsters, turners en ouders,

Ook dit jaar doet EMM weer mee met de grote Clubactie. Vorige jaar had EMM 1400 loten verkocht. Kunnen we dat dit jaar overtreffen?

80% van de verkoopprijs van de loten komt ten goede aan EMM. Natuurlijk kun je door het kopen van een lot (â‚ euro3,00 per lot) een prijs winnen (bv een vakantie of geldprijzen). Ik hoop dat we dit jaar ook weer iets moois kunnen aanschaffen, wat door jullie gebruikt kan worden in de gymlessen of bij activiteiten (bv. Nieuw materiaal).

Steun daarom EMM en doe ook weer mee met de grote Clubactie. Iedere verkoop(st)er krijgt in ieder geval een leuk presentje. Voor de topverkoop(st)ers zijn er zelfs extra cadeautjes!!!!! 

zie ook on-line  verkoop (druk daar op de button steun ons).

een korte uitleg:

In de week van maandag 11 t/m vrijdag 15 september kom ik op de lessen om de boekjes uit te delen en aan jullie uitleg te geven.

zaterdag 16 september start voorverkoop:
Vanaf zaterdag 16 september begint de voorverkoop van de loten. De lotenverkopers gaan op pad om hun lotenbestellingen te noteren. Hiervoor dien je op een intekenbestellijst (wordt uitgedeeld op de gymles) het aantal loten aan te geven en aan wie je deze loten gaat verkopen (naam en adres en bank/gironummer). Zoals reeds enkele jaren doet EMM loten verkopen via automatische incasso’s. Wie een lot koopt met een automatische incasso geeft een eenmalige machtiging af om het bedrag van de bank- of girorekening af te schrijven. Het lotnummer wordt afgedrukt op het bankafschrift. Als je lijst vol of bijna vol is lever je de lijst terug in bij je leidster voor de herfstvakantie voor 21 oktober. Voordeel hiervan is dat je maar 1 keer op pad moet (vergelijkbaar zoals de verkoop van kinderpostzegels). 

Tevens is het ook mogelijk om loten on-line  te kopen (tm 23 november 2017).


 13 december trekking:

Na de trekking op 13 december ontvang je via je leidster een leuk presentje. Of een extra presentje uitgedeeld, afhankelijk van het aantal loten wat je hebt verkocht. De hoofdprijs is een turnpakje!!!


Wij zijn er klaar voor, jullie doen toch ook weer mee?

Groetjes van Mariëlle de Bokx
Coördinator Grote Clubactie

 

We zouden graag nog meer materiaal willen schaffen van de airtrack factory

300_airjumpy_thumb.png

 

Grote Clubactie EMM

 

 

Verkoop zoveel mogelijk loten, wie de meeste loten heeft verkocht ontvangt de hoofdprijs:

Een turnpakje 

  400_pakje_1.jpg                      

 (voorbeeld turnpakje inclusief broekje en haarwokkel, kleuren zelf te kiezen)

 Jij als lotenverkoper krijgt altijd een cadeautje, maar bij verkoop van:

 

12 loten - 24 loten een haarwokkel:100_blauwe_wokkel.jpg100_paarse_wokkel.jpg100_roze_wokkel.jpg100_zwart_wokkel.jpg

 

 

25 -39 loten een turnsieraad: 200_ketting_1.jpg200_ketting_3.jpg200_ketting_2.jpg

 

 

40 loten of meer een turnbroekje:150_roze_broekje.jpg150_blauw_broekje.jpg300_broekje_met_strass.jpg

 

van De Grote Clubactie Actie krijg je bij 20 loten of meer ook nog een gratis kaartje voor een pretpark en shoptegoed van € 10 bij Sportboxx.com