Gratis inloopspreekuur door Mireille Dobbelaar, Sport Oefentherapeut Cesar

donderdag 22 maart van 18.00-20.00 uur.

Heeft u wel eens last van blessures of pijn tijdens of na het turnen en wilt u hierover advies, hoe hier het beste mee om te gaan en hoe deze te verhelpen? Of wilt u als ouder of trainer advies hoe met de klachten van uw sporter of kind om te gaan?

Kom dan naar het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur op donderdag 22 maart van 18.00-20.00 uur.

Wat houdt dit spreekuur in:

- Spreekuur van +- 10 minuten en is gratis en volledig vrijblijvend.

- Het spreekuur is bedoeld voor sporters, ouders/verzorgers en trainers/coaches voor alle leeftijden met vragen omtrent blessures, klachten, houdingsproblemen en/of motorische problematiek, hoe hier mee om te gaan dan wel te verhelpen.

- Ik zal enkele vragen stellen om de vraag beter te specificeren en klachten helder te krijgen. Daarnaast zal ik observaties maken van de bepaalde (turn)bewegingen waar de klacht bij ontstaat/verergert en evt. verder onderzoek doen. Het consult zal afgesloten worden met enkele adviezen en wordt er besloten of eventuele behandelingen gewenst zijn. Dit wordt uiteraard samen met de sporter – en ouders/verzorgers (en evt. trainer) overlegd.

 

Bent u benieuwd naar mijn werkwijze, begeleiding en behandeling van sporters als Sport Oefentherapeut Cesar en wat ik voor u of uw zoon of dochter kan betekenen? Kom dan naar deze avond.

 

Aanmelden is mogelijk en kan via het sturen van een mail naar: info@rug-recht.nl U bent dan verzekerd van een plek op dit inloopspreekuur en u bent dan in de mogelijkheid om voortijdig vragen te stellen. Aanmelden is echter niet verplicht, vrijblijvend binnen lopen op die dag is ook mogelijk.

 

Wilt u meer informatie omtrent Sport Oefentherapie Cesar en mijn achtergrond en werkwijze? Raadpleeg dan mijn website: www.rug-recht.nl